12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ ve MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

12.03.2024 89

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında yürütülen programda değerli öğretmenimiz Selda KÖYSÜREN ÇELİK'in koordinatörlüğünde öğrencilerimizin etkinlik çalışmaları sergilenerek coşkulu bir tören düzenledik. İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıldönümünde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, İstiklal ve İstikbal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum.

Sema TUNA

14-03-2023